Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Конституція України — святиня нашого народу

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

alt26 червня для читачів обласної бібліотеки для юнацтва була проведена інформаційна програма “Конституція України — святиня нашого народу”.
 
Ведуча Ірина Бринкіс нагадала юнакам, що 28 червня українці відзначатимуть одне з головних державних свят — День Конституції України. Цього дня у 1996 році на засіданні Верховної Ради був прийнятий Основний Закон держави — перша Конституція незалежної України. 
Також Ірина Володимирівна ознайомила дітей з історичними передумовами прийняття Конституції, розповіла про українські конституційні традиції: від “Пактів і Конституції прав і вольностей Війська Запорозького” гетьмана Пилипа Орлика й до Основного Закону незалежної України.
 
alt
 
З інтересом присутні послухали легенду про державні символи: герб, прапор, гімн, а під час вікторини “Я — українець” змогли продемонструвати власні знання з історії.
 
altНаостанок бібліотекар звернула увагу читачів на історично-довідкову та правознавчу літературу, представлену на книжковій виставці “Конституція України — гарант стабільності та розвитку”.
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.