Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Експозиція “Монети — літопис минулого”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

З 25 червня миколаївці можуть відвідати бібліотеку і ознайомитись з експозицією монет з приватної колекції Олександра Криницького “Монети — літопис минулого” з циклу “Віхи історії”. Організаторами нової експозиції стали Миколаївська обласна бібліотека і Миколаївський обласний благодійний фонд “Індиго”. Презентація відбулася у рамках Дня молоді, що відзначається 28 червня.

Представлені паперові гроші і монети — це історія розвитку грошей на Півдні України з часів царської Російської імперії до днів сучасної незалежної України.

Державні кредитні білети, облігації державного займу, в т.ч. і воєнного, гроші часів німецької окупації, Української народної республіки 1918 року, розмінні білети м. Одеси, гривні і карбованці, рублі і купони... Допоможуть у вивченні науки нумізматики видання, представлені на книжковій виставці “Свідки історії”.

Ця експозиція — справжній подарунок цікавої частинки історії Миколаївського краю не тільки молоді нашого міста, але й всім краєзнавцям, колекціонерам і зацікавленим громадянам.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.