Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Мессенджер із минулого

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

24 грудня в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва відбулася святкова арт-толока “Зимові фейєрверки”, організаторами якої стали бібліотека та обласний благодійний фонд “Індиго”. Захід проведено за підтримки Департаменту освіти, науки і молоді Миколаївської облдержадміністрації, під патронатом комісії “Жінки та спорт” Національного Олімпійського комітету України в Миколаївській області.


В останні роки, з появою комп'ютерів, інтернету, електронних скриньок, соціальних мереж, ми майже не відправляємо і не отримуємо  новорічні вітання на паперових листівках, які колись так ретельно обирали на пошті, у кіосках, колекціонували... Але ж це нескладно виправити: зробити самому листівку і здивувати друзів і рідних. На експозиції “Новорічна листівка другу” було представлено листівки у вигляді авторських фотографій, власноруч зроблених на картоні картин з паперу, ниток, паєток, бісеру, інших підручних матеріалів.

Інга Бабакова, голова комісії “Жінки та спорт” НОК України в Миколаївській області, Оксана Черепанова, заступник голови, і Ольга Криницька, секретар, привітали гостей з новорічними та різдвяними святами, вручили дипломи авторам робіт: членам МОО НСФХУ, МТК “Імпульс”, гуртка “ФотоКрок” Будинку творчості дітей і юнацтва Ленінського району м. Миколаєва. Бібліотекарі “змусили” учасників заходу незалежно від віку згадати новорічні вірші і загадки, розповісти “маленькі історії” про свої роботи і тих, кому вони призначені, презентували яскраву книжково-ілюстраційну виставку “Новорічні дива” і запросили до хороводу під веселі пісні до святково вбраної ялинки.

Експозиція доступна для перегляду до кінця січня (вхід — вільний), а наступна святкова зустріч в бібліотеці — 28 грудня о 15 годині: розважальна карусель “В новорічному світлі святкових вогнів”.

 

Фото Марины Девятовой.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.