Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Презентація книги Олександра Фіногєєва

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

16 березня в обласній бібліотеці для юнацтва в рамках місячника читання «Книга — всесвіт у палітурці» відбулася презентація книги Олександра Фіногєєва «Миражи тумана», на яку завітали студенти Миколаївської філії Київського національного університету культури і мистецтв.


Автор, Олександр Фіногєєв, розповів присутнім, що у школі любив писати твори, на службі придумував всілякі байки, випускав гумористичну радіогазету, писав епіграми на товаришів по службі на флоті. Згодом виник задум написати книгу. Письменник з вдячністю назвав імена людей, які сприяли тому, що світ побачили книги “В те дни в морях дороги наши были”, “...И жизнь, и море, и любовь...”, “По местам стоять”, “В жизни не поверю!” і нарешті — “Миражи тумана”.



Багато теплих слів на адресу як автора, так і книги сказала Ганна Валеріївна Румянцева — директор видавництва «Іліон». Вона зауважила, що письменник має легке перо і може на двадцяти сторінках показати все життя героя.

Літературний критик, історик літератури, журналіст Євген Гордійович Мірошниченко (літературний редактор оповідань Олександра Фіногєєва) зазначив, що автор має великий життєвий досвід, художній талант, які допомагають створювати іронічні, філософські, драматичні твори. Він зачитав два оповідання «Женька» і «Покупка».


Друг О. Фіногєєва, відомий поет В'ячеслав Качурін сказав, що їх об'єднує не тільки море, а й любов до слова. Підкреслив, що книги Фіногєєва передають внутрішній світ героїв, багатство переживань, різноманіття настроїв, а також вміло поєднують минуле, теперішнє і сучасне. В'ячеслав Тимофійович розвеселив присутніх своїми цікавими та смішними історіями про службу на флоті.

Відповідаючи на численні запитання, Олександр Віталійович розповів про свої творчі плани, в які входить написання нової книги, про улюблених письменників: О. Дюма, А. Чехова, О. Купріна. Автор зауважив, що читання є дуже важливим для молоді, і найголовніше у житті — завжди залишатися ЛЮДИНОЮ.


Учасники заходу і бібліотекарі подякували Олександру Фіногєєву за зустріч, приємне спілкування та щиро побажали міцного здоров'я, легкого пера й вдячних читачів.

На завершення — традиційні автограф- та фотосесія, спілкування в форматі “без краватки”.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.