Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Яку професію обрати: письменник, журналіст, бібліотекар, педагог?

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

12 квітня в Миколаївській загальноосвітній школі-інтернаті №3 відбувся захід  “У колі сучасних професій” за участю співробітника бібліотеки Віри Іванівни Марущак. Вона акцентувала увагу школярів на відповідальності у виборі майбутньої професії: від прийнятого рішення залежить, чи буде потім людина отримувати задоволення від роботи, чи буде затребуваним та успішним професіоналом. Як зізналася Віра Іванівна, за своїм основним фахом вона — журналіст. Але починаючи зі шкільної парти вона міняла свої вподобання, професії, шукала свій життєвий шлях. Сьогодні Віра Марущак органічно та одночасно поєднує різні професії — журналіста, бібліотекаря, педагога, письменника. Щиро бажаючи молоді зробити правильний вибір, вона порадила постійно самовдосконалюватися, багато читати, поглиблювати свої знання.

Багатогранна та успішна особистість завжди викликає повагу і зацікавленість.  Учнів цікавило, який предмет був найулюбленішим у школі, які навчальні заклади закінчила Віра Іванівна, чому почала писати оповідання, під якою назвою вийшла перша книжка, що цікавого у професії бібліотекаря, яку із отриманих професій вона вважає головною...

Вибір навчального закладу, професії значною мірою впливає на подальшу долю. Не кожний має бажання, наполегливість, силу волі вчитися протягом всього життя, отримувати нові знання і професії. Тому не можна покладатися на випадковість, квапитися. Після цікавого діалогу, численних запитань і відповідей юне покоління погодилося, що Віра Іванівна Марущак — яскравий приклад людини, яка втілила свою мрію в життя, самореалізувалася професійно і творчо: вона член Національних спілок журналістів і письменників України, лауреат премії ім. М. Аркаса, автор прозових збірок, казок, громадський діяч... Але і сьогодні вона не зупиняється на досягнутому, ставить перед собою нову мету і досягає її, займається улюбленими справами, які вважає покликанням, і які дарують їй щастя.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.