Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Круїз по Великій Морській

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

13 жовтня у рамках бібліотечного циклу заходів “Дитинство і сучасність рідного міста” в обласній бібліотеці для юнацтва відбулася інтерактивна краєзнавча екскурсія вулицею Великою Морською для студентів відділення «Будівництво і архітектура» Миколаївського будівельного коледжу КНУБА.

Ведучі Лариса Гальченко та Андрій Алієв ознайомили майбутніх архітекторів з історією однієї з перших вулиць Миколаєва, її визначними пам'ятками та розповіли про видатних особистостей, котрі жили на Великій Морській.

Особливу увагу приділили архітектурному “обличчю” вулиці, старовинним спорудам, які збереглися до наших днів — це і будівля водолікарні доктора М. Г. Кенігсберга, побудована на початку ХХ ст. в мавританському стилі, і приміщення обласного художнього музею ім В. В. Верещагіна в стилі класичного модерну, й перший поверх “Юнікредит банку”, оформлений в стилі ампір.

З захопленням та цікавістю присутні слухали розповідь ведучих та переглядали пам'ятки архітектури на сторінках мультимедійної презентації «Круїз по Великій Морській».

Студенти взяли участь у краєзнавчій вікторині «Рідний Миколаїв» та ознайомилися з виданнями про історією, видатних людей краю, представленими на книжковій виставці «Місто святого Миколая».

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.