Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Відвідини Пансіонату: до Міжнародного дня людей похилого віку

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

31 жовтня до Миколаївського геріатричного пансіонату завітали добрі знайомі — співробітники обласної бібліотеки для юнацтва, щоб провести захід “Зрілість — це наша юність з мудрими очима” в рамках бібліотечної програми “Милосердя”.

Ведучі Віра Марущак та Лариса Гальченко зауважили, що в нашій державі люди похилого віку потребують моральної і матеріальної підтримки. Літній вік людини свідчить про досвід і терпіння. Звучали душевні слова та зворушливі рядки про людську осінь, яка, як і природа, буває різною. У одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших — тихим бабиним літом, у третіх — суцільним присмерком.

Бібліотекарі щиро радили присутнім з оптимізмом дивитись в майбутнє, займатися улюбленими справами, спілкуватися з добрими друзями. А ті, згадуючи яскраві моменти життя, на очах молоділи. Підняли настрій всім учасникам заходу улюблені пісні: «Чорнобривці», «Пісня про рушник», яким вони охоче підспівували, а також вірші відомих миколаївських поетів Валерія Бойченка і Наталії Іванової.

Зустріч, як завжди, була теплою і душевною. Бібліотекарі побажали присутнім миру, добра, міцного здоров’я, довголіття та попрощалися до нових приємних зустрічей.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.