Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Знайти код бібліотеки в її 39-й день народження

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

15 грудня Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва виповнилося 39 років. Цій події було присвячено бібліотечний квест за серією книг “39 ключів”. Це міжавторський цикл пригодницьких романів, основоположником якого є Рік Ріордан, головні герої яких чотирнадцятирічна дівчинка Емі та її одинадцятирічний брат Ден.


Знайти код бібліотеки в її 39-й день народження

Для квесту було відібрано 6 книг: “У підземеллі”, “Викрадач мечів”, “Королівський викуп”, “Фальшива нота”, ”Гніздо гадюки”, “Код імператора”. Юлія Задеряка познайомила учасників з правилами: за сюжетом бабуся залишила своїм онукам спадок, але, щоб отримати його, вони мають відшукати 39 ключів. Учасникам бібліотечного квесту потрібно було знайти лише 6, скориставшись підказками — ребусами. Читачі так ввійшли в азарт, що ледь не залишили без домівки нашого папугу, майже зупинили книжковий годинник і роботу відділу обслуговування, хотіли розбирати тільки нещодавно куплений і в муках зібраний стелаж, а мимохідь і стареньке піаніно... Але, на наше щастя, Юлія була насторожі й обійшлося без “жертв” і збитків.

Розгадали ребуси, знайшли книги і склали з пазлів QR-код сайту нашої бібліотеки Мельничук Владислав, Світловський Анатолій, Токарський Денис та Дмитревич Руслан. Тому саме вони в день народження бібліотеки отримали солодкі подарунки.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.