Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Новий Рік вже на порозі!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Новий рік – найулюбленіше свято молоді. Своїх читачів бібліотекарі зустрічали  низкою цікавих, веселих заходів. На гостей бібліотеки чекали майстер-класи “Чарівна сніжинка”, “Ой струнка ялинка в нас”, на яких усі бажаючі навчились власноруч виготовляти яскраві новорічні листівки, чудові ялинки, різноманітні сніжинки. Дуже сподобалось юнакам вирізати ажурних янголят, балерин та символ наступного року — півника. Автори новорічних “шедеврів” переконалися, що для цього потрібно лише бажання, фантазія та гарний настрій.



Святкову програму продовжив кінозал “Новорічна казка”, де з особливим задоволенням присутні переглянули свої улюблені мультфільми зимової тематики.

 


Занурила своїх читачів в неповторну атмосферу дива ігрова-розважальна програма “Новорічна феєрія”, на яку завітав Дід Мороз, який привітав школярів зі святом та розпочав конкурсну програму. Присутні із задоволенням брали участь в конкурсах, відгадували загадки та відповідали на запитання жартівливої вікторини. Своїми кумедними відповідями додавали веселого новорічного настрою.



Читачі біля ялинки декламували новорічні вірші, грали на піаніно та з задоволенням водили хоровод навколо ялинки.

Святкова програма завершилася смакуванням солодощів біля новорічної ялинки.

 










 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.