Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Складаємо з пазлів Миколаївську область

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

11 січня до обласної бібліотеки для юнацтва завітали студенти Миколаївської філії КНУКіМ, щоб стати учасниками онлайн-турніру “Складаємо з пазлів Миколаївську область” і поглибити свої знання про рідний край напередодні святкування 80-річчя утворення області.



Перш ніж вступити в боротьбу за звання найшвидшого, найкмітливішого та найерудованішого миколаївщинознавця, студенти познайомилися з усіма відділами бібліотеки, послугами, які можна в ній отримати, особисто поспілкувалися з директором МОБЮ Наталією Вікторівною Ткаченко та отримали масу корисної і цікавої інформації.


 

 


Бібліотекар відділу соціокультурної діяльності молоді Андрій Алієв запросив студентів стати учасниками гуртка юних ерудитів, що діє при бібліотеці, та відвідати майстер-клас по створенню коміксів, а також розповів про сторінки бібліотеки у соціальних мережах Facebook і ВКонтакте. Ія Отверченко, завідуюча науково-методичним відділом, презентувала QR-код бібліотеки,  акцентуючи на популярності такого способу кодування інформації і зручності його використання у повсякденному житті. Віртуальну екскурсію сайтом бібліотеки провела Тетяна Гервасьєва, провідний бібліотекар відділу автоматизації бібліотечних процесів. Вона звернула увагу студентів на велику кількість якісної та актуальної інформації, підготовленої співробітниками ОБЮ та виставленої на сайті, котра стане в нагоді у навчанні, самоосвіті, дозвіллі. Користуватися віртуальною бібліографічною довідкою навчала Світлана Рагімова, завідуюча відділом комплектування фондів, каталогізації документів та бібліографії.



Настав час турніру. Провідний бібліотекар сектору медіаосвіти і творчості молоді Марина Гусак запропонувала молоді зіграти в “Пазломанію по-миколаївськи”: з фрагментів різної форми скласти карту Миколаївської області. До змагання учасники підійшли дуже відповідально, азарту й жаги перемоги нікому не бракувало. Декому, на жаль, забракло часу, щоб впоратися із завданням, але з дистанції ніхто не зійшов. Бібліотекарі привітали переможницю і побажали всім  юним гостям успіхів, особливо у вивченні історії рідного краю.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.