Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Вечір-шана Віри Марущак “Знайшла мене доля...”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

27 листопада в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва до 60-річчя від дня народження відбувся вечір-шана Віри Марущак “Знайшла мене доля...”.

27 листопада в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва до 60-річчя від дня народження відбувся вечір-шана Віри Марущак “Знайшла мене доля...”. Віра Іванівна Марущак — миколаївська письменниця, бібліотекар відділу інформації, маркетингу і менеджменту, член Національних спілок письменників і журналістів України, автор трьох прозових збірок “Вікнами до сонця”, ”Батько з Португалії”, “Цезар, Галка і Новий рік”.

Ведучою вечора була Заслужений журналіст України, телеведуча облтелерадіокомпанії Інга Савицька. Привітати іменинницю прийшли письменники В.Т. Качурін, який виконав пісню та зачитав телеграму від Національної спілки письменників України, і Л. Я.Чижова, члени Миколаївської бібліотечної асоціації, директори бібліотек Н. В.  Семілєт, Т. І. Роскіна, завідуюча краєзнавчим відділом ОУНБ ім. Гмирьова В. М. Жевнер, завідуюча читальним залом Центральної бібліотеки для дорослих ім. Кропивницького Н. А. Шамрай-Яблонська. Директор обласної бібліотеки для юнацтва Іванова Н.В., в якій працює ювіляр, привітала колегу власним віршем і подарувала методико - бібліографічне видання  з популяризації творчості письменниці.

Вчитель Костянтинівської ЗОШ Миколаївської області Т. В. Снігур разом з донькою, вчителем ЗОШ № 33 Л. П. Трощенко виконали українську народну пісню. Викладач будівельного коледжу О. В. Попова прийшла на зустріч з електронною презентацією про співпрацю закладу з ювіляром. Заступник директора Першої української гімназії ім. М. Аркаса І. О. Сідень вручила грамоту від міського управління освіти і науки. Ткач Г.Г., бібліотекар Школи соціальної реабілітації подякувала письменниці за довгу і плідну співпрацю в рамках проекту “Кульбаба і К”.

Запрошені гості підкреслювали, що Віра Іванівна проводить велику роботу серед юнацтва, бере участь у благодійних заходах, її твори вивчають у школах, вона активно співпрацює з обласним радіо та телебаченням, є керівником молодіжного прес-клубу при Миколаївській обласній бібліотечній асоціації, є вчителем основ журналістики в Першій українській гімназії імені М. Аркаса, написала два перших і єдиних в Україні підручники з цього предмету для учнів шкіл.

Запрошені ознайомилися з фотовиставкою “Роки і досягнення Віри Марущак”, книжковою виставкою “З криниці отчого краю”.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:

RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner

Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.