Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Зустріч з В'ячеславом Качуріним

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

25 січня в обласній бібліотеці для юнацтва пройшла зустріч студентів Миколаївського будівельного коледжу КНУБА з поетом-бардом В'ячеславом Качуріним, який нещодавно відзначав свій 75-річний ювілей. Захід відбувся у рамках циклу літературних вечорів “Народжене в Прибужжі слово”.



Вітала присутніх директор бібліотеки Н. В. Ткаченко, яка наголосила, що традиція відзначати ювілеї миколаївських письменників, розпочата минулого року, продовжується. Про свою багаторічну дружбу з В'ячеславом Качуріним розповіла Тетяна Фурсова, друг і колега поета. Вона щиро привітала його з днем народження, побажала здоров'я, енергії і творчої наснаги.

Ведучі, бібліотекарі відділу соціокультурної діяльності молоді, розповіли студентам, що В'ячеслава Качуріна називають романтиком моря. Він ходив на китобійній флотилії в Антарктиду, саме там і почав писати вірші. В його доробку 20 поетичних збірок, понад 100 пісень, які лягли на музику відомих миколаївських композиторів, — Тетяни Ярової, Володимира Горбенка, Євгена Долгова, Олександра Сичьова.
Зустріч з В'ячеславом Качуріним
В'ячеслав Тимофійович є справжнім майстром поетичного слова, може зацікавити аудиторію і знайти відгук у серці кожного. Його вірші відзначаються красою, ліричністю, теплом, торкають струни душі і в неповторному авторському виконанні нікого не лишають байдужим. В. Качурін, з притаманним йому гумором, розповідав про веселі морські пригоди. Його вірші і бувальщини неабияк зацікавили студентів і викликали чимало запитань. Поет відверто відповів на кожне. На прохання присутніх В'ячеслав Тимофійович виконав декілька пісень.

Захід доповнили презентація “Романтик чистого слова” та книжкова виставка “Головний причал В'ячеслава Качуріна”.

 

В матеріалі використано відеосюжет із телевізійних новин Миколаївщини Філії Національної телекомпанії України "Миколаївська регіональна дирекція"

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.