Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Життя через призму письменницького слова

Рейтинг пользователей: / 1
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

23 березня у Миколаївській ЗОШ №35 відбулася зустріч старшокласників з письменницею Вірою Марущак.


Життя через призму письменницького слова


Дівчата у вишиванках зустріли шановану гостю хлібом-сіллю. Вчитель української мови та літератури Лариса Володимирівна Кирильчук разом з учнями та членами гуртка “Літературна вітальня” підготували виставку книжок Віри Марущак і малюнків за її творами, інсценували уривки з казки “Пригоди Нюмочки”, виконали пісню про Україну.

Віра Іванівна почала з запитання: що таке думка, слово, духовність? Учні активно висловлювали власні судження, а письменниця резюмувала, що тільки той, хто придбав багато знань, може правильно розуміти що добре, а що погано, що справедливо, а що — ні, тобто уміти мислити.

Учні прослухали оповідання Віри Марущак в авторському виконанні, визначили основну думку творів: любов до всього доброго і прекрасного, збереження та передача з покоління в покоління національних традицій, благородство почуттів, шана і любов до рідного слова. Старшокласники висловили впевненість, що кожна людина повинна постійно прагнути до кращого, духовно збагачувати себе, багато читати книжок, бути господарем власного життя.

На завершення зустрічі — фото на згадку та щира дяка за приємне спілкування.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.