Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Ланцюжок єднання: Вінниця — Миколаїв

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

30 березня колеги з Вінницької обласної бібліотеки для юнацтва ділилися своїм досвідом з бібліотекарями МОБЮ. Онлайн-зустріч відбулася у рамках міжрегіонального проекту “Всеукраїнський бібліотечний простір для молоді: ланцюжок єднання”.

Провідний методист ВОБЮ Г. В. Качуринська коротко охарактеризувала роботу бібліотек Вінницької області по обслуговуванню юнацтва. Завідуюча сектором читального залу відділу обслуговування І. П. Турлюк поділилася досвідом роботи з особливою категорією читачів — дітьми та молоддю, що мають обмежені можливості здоров'я. Розповідь фахівця про тісну співпрацю бібліотеки з міськими соціальними службами, організаціями соціального розвитку та становлення окремих малозабезпечених категорій молоді, реабілітаційними центрами супроводжувалася мультимедійною презентацією. Бібліотекарі разом з учнями і студентами міста проводять для особливих користувачів години спілкування, майстер-класи, організовують тематичні зустрічі, конкурси, творчі акції тощо.

Завідуюча юнацькою філією А. В. Безмощук акцентувала на роботі бібліотеки з читацькими родинами, детально розповіла про діяльність сімейного гуртка, народознавчого клубу, про цікаві масові заходи, затишну “дитячу” зону і етнографічний куточок, облаштовані у приміщенні бібліотеки.

В. Кравчина, бібліотекар відділу обслуговування ВОБЮ, презентувала виставкову роботу бібліотеки. Про інноваційні форми популяризації фонду періодичних видань розповіла О. О. Калашнікова, завідуюча сектором періодики відділу обслуговування.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.