Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Поради майбутнім перекладачам від Наталії Ткаченко

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

25 квітня в рамках ХV виставки місцевих видавництв “Миколаївська книга” відбулася зустріч студентів факультету іноземної філології Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського з поетесою Наталією Ткаченко, директором обласної бібліотеки для юнацтва.


Поради майбутнім перекладачам від Наталії Ткаченко


Наталія Вікторівна розповіла про свій перекладацький досвід — книгу вільних переказів балад Ованеса Туманяна “Крапля меду” (вийшла друком у серпні 2016 р.), уривку з поеми Бахтіяр-Бея Гюльсанамлі “Гюльсанам-наме” та прочитала уривки з них.

Бібліотекар Андрій Алієв познайомив присутніх з прикладами випадкових курйозних помилок у рекламному бізнесі та при титруванні художніх  телесеріалів.

На завершення всі учасники заходу отримали подарунки — символічні кораблики з римованими побажаннями від миколаївських поетів, а щасливчик отримав головний приз — сертифікат на безкоштовне відвідування протягом місяця Миколаївського музею суднобудування і флоту.

 

 

В матеріалі використано відеосюжет із телевізійних новин Миколаївщини Філії публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Миколаївська регіональна дирекція»

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.