Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Миколаївські школярі відзначають День знань

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

У День знань обласна бібліотека для юнацтва гостинно зустрічала школярів міста, щоб уроком єднання “Україна — Європа” разом відсвяткувати вступ з 1 вересня в силу Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

Учні 7-11 класів Гуманітарної гімназії №2, загальноосвітньої школи № 13 здійснили цікаву віртуальну подорож країнами ЄС, стали учасниками гри-візитівки “Кращий знавець Європи”, познайомилися з книжковими виставками “В моїм серці Україна”, “Миколаївщина: культурні надбання” до 80-річчя утворення Миколаївської області, “Будь сучасним! Читай українське!”


Миколаївські школярі відзначають День знань


Під час заходів бібліотекарів наголошували, що Угоду про асоціацію між Європейським Союзом і Україною було підписано ще 21 березня і 27 червня 2014 року. Значна частина Угоди про асоціацію тимчасово застосовувалася з 1 листопада 2014 року. З 1 січня 2016 року було застосовано поглиблену і всеохоплюючу зону вільної торгівлі. Рада ЄС завершила ратифікацію Угоди про асоціацію з Україною 11 липня 2017 року. А саме сьогодні, 1 вересня 2017 року, Угода про асоціацію повністю вступає в силу.

Угода про асоціацію — це створення поглибленої і всеосяжної зони вільної торгівлі, що є основним інструментом зближення України і ЄС, створення нових можливостей для бізнесу та підприємців, поглиблення політичних, економічних, культурних зв'язків, це спільні європейські цінності, це більш тісні зв'язки між громадянами України та ЄС, збільшення обміну досвідом та інформацією. В Угоді про асоціацію також передбачається розширення співпраці в галузі охорони навколишнього середовища, соціального розвитку, транспорту, захисту споживачів, забезпечення рівних можливостей, освіти, молоді та культури, промисловості та енергетики. Для України та її громадян Угода про асоціацію — це можливість змінити країну на краще завдяки структурним реформам в таких областях, як демократія, права людини, верховенство закону, ефективне управління, торгівля, сталий розвиток. Вступ в силу Угоди дає новий імпульс співробітництву в таких областях, як зовнішня політика і політика безпеки, правосуддя, оподаткування, управління державними фінансами, наука і техніка, освіта та цифрові технології.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.