Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Арт-паті “Пригоди з фотооб`єктивом”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

19 лютого у відділі мистецтв і краєзнавства відбулось  арт-паті “Пригоди з фотооб`єктивом” — перше знайомство членів фотостудії “Зеніт” (смт. Ольшанське, Миколаївського району, керівник Іщенко Петро Якович) з обласною бібліотекою для юнацтва.

Фотостудія “Зеніт” створена на початку 90-х років. За ці роки її учнями були біля 300 юнаків. Зараз фотостудія об'єднує дуже потужних в фотографії хлопців і дівчат. “Зеніт” — учасник і переможець багатьох дитячих і юнацьких фотовиставок України.

Учні фотостудії у 2009 році стали активними учасниками організованого бібліотекою обласного молодіжного конкурсу “В об'єктиві — молодь”, серед переможців якого і “зенітовці”: Ніна Тараненко (2 місце), Валерія Килимова та Олександр Булах (заохочувальні призи). На жаль, через погодні умови переможці і учасники конкурсу змогли отримати дипломи, каталоги виставки і призи, в тому числі книжки про мистецтво, тільки сьогодні.

Важливою частиною цієї зустрічі стала презентація хлопцям і дівчатам підсумкової фотовиставки 65 конкурсних робіт “Світ очима молоді”. Дуже корисною для юних фотохудожників була виставка книг з історії фотографії, фотоальбомів, нової періодики з фондів ОБЮ “Фотопанорама”.

Присутнім було цікаво переглянути слайд-шоу та здійснити фото-тур  фотосалонами світу. “Мандрівка з майстрами” принесла багато вражень і жваво обговорювалась юними митцями.

Завідуюча відділом мистецтв та краєзнавства, фотохудожник, член НСФХУ Савельєва Любов Іванівна провела майстер-клас для підлітків та познайомила їх зі своїми роботами, а також роботами членів Молодіжного творчого клубу “Імпульс” та відомих фотографів України. Цей перегляд викликав багато запитань про тонкощі фотографічної майстерності.

Завершилось арт-паті гостинним чаюванням, творчим спілкуванням та веселим фотографуванням.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.