Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Фестиваль “Кінорейв”: спеціальний показ німецького фільму “Амелі тікає”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

13 червня в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва студенти і викладачі МНУ ім. В. О. Сухомлинського, представники Миколаївського обласного центру німецької культури, бібліотекарі взяли участь у спеціальному показі німецького пригодницького фільму для підлітків “Амелі тікає” із програми фестивалю “Кінорейв”. Це перший фестиваль німецького молодіжного кіно, приурочений до Українсько-німецького року мов, який проходить в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Goethe-Institut Україна.

Фільм режисера Тобіаша Віеманна “Амелі тікає” — німецькою мовою із українськими субтитрами. Знятий у 2017 році Німеччиною та Італією, у ролях — Сюзанна Борман, Денис Москітто, Ясмін Табатабай. Амелі страждає астмою і її відправляють у клініку в Південному Тіролі на лікування. Через якийсь час вона планує втечу з цього «пекла», і незабаром знаходить нового друга. Разом вони намагаються дістатися вершини гори, у якої, згідно зі старим повір'ям, Амелі зможе зцілитися.

Спеціальний показ проведено завдяки українському кінодистриб'ютору “Артхаус Трафік”, що спеціалізується на арт-хаусному кіно і з осені 2016 року почав проект підтримки кіноклубів “Артхаус Клуб”, відкривши каталог своїх фільмів для некомерційних показів в кіноклубах України.

 





 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.