Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Тероризм в Миколаєві: міф чи реальність?

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

13 квітня в конференцзалі Миколаївського муніципального колегіуму для учнів 11 класу проведено Урок безпеки “Тероризм комп'ютерний і не тільки”. Учні ММК є постійними слухачами бібліотечної Школи безпеки та захисту “Мистецтво мінімізації ризиків”.

Цього разу тема була не тільки цікавою та корисною, але й актуальною і важливою. З зацікавленістю школярі слухали співробітника Управління Служби безпеки України в Миколаївській області, підполковника В.А. Фоменка. Сучасний тероризм є надзвичайно складним соціально-політичним явищем, що виступає в десятках проявів ідеологічного, національного, релігійного забарвлення, тісно переплетених з організованою злочинністю. Крім того, він характеризується різко зростаючою технічною оснащеністю і наявністю значних фінансових коштів.

Віктор Анатолійович — людина, яка не тільки теоретично, але й практично обізнана на цій проблемі. З'ясувалося, що в нашому місті і регіоні не все так спокійно, як здається пересічному городянину, чому були наведені приклади. І тільки завдяки професійним, виваженим діям спецслужб Миколаїв живе своїм буденним, спокійним трудовим життям.

Хлопці і дівчата подивилися фільм “Червоні дияволенята”, ознайомилися з тематичною добіркою літератури з фондів ОБЮ “Багатоликий тероризм”. Після такого уроку безпеки їм є про що замислитися, адже комп'ютерні забавки молоді інколи ведуть до необдуманих дій і порушень законодавства.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.