Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Літературно-психологічна дискусія “Поезія: почуття, сприйняття, класичні правила і сучасні тенденції”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Що таке поезія? Яку поезію можна вважати справжньою? Як допомогти поету-початківцю знайти правильний шлях? Ці та багато інших питань обговорили учні 9-10 класів Миколаївській ЗОШ №6 під час літературно-психологічної дискусії, на яку завітала Наталія Вікторівна Ткаченко, директор обласної бібліотеки для юнацтва, знана миколаївська поетеса (псевдо — Наталія Іванова).



Наталія Вікторівна поділилася зі старшокласниками таємницями  письменницької “кухні”, читала свої вірші, а також познайомила з творами молодих представників миколаївської поетичної школи — Олега Дороша, Ксани Коваленко, Ольги Сквірської, Анни Шередько.



Свої вірші читала десятикласниця Даша Григорьєва. Наталія Ткаченко як досвічений літератор і людина, все життя якої пов’язане з книгою, порадила дівчині мріяти, розвиватися і запросила до бібліотечного поетичного клубу. Клуб почне свою роботу в другій половині жовтня. Його очолюватиме Валентина Гавришко — юна поетеса, випускниця ЗОШ №6, нині — студентка “Могилянки”.

Модератор зустрічі, провідний бібліотекар відділу соціокультурної діяльності молоді Андрій Алієв, розповів присутнім про сучасні поетичні жанри — гносеологічний «зном», притчеві «версети», квестоподібні «квантеми» і гумористичні «порошки» та «пиріжки». Закликав всіх щодня пізнавати нове, самовдосконалюватися і творити.

На завершення зустрічі — слова вдячності за багаторічну дружбу і співпрацю, взаємні побажання успіхів та наснаги.

Зв'язок з молодими талантами міста триває.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.