Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Семінар “Осучаснення роботи бібліотеки через підвищення професійної майстерності бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

14 листопада на базі Науково-педагогічної бібліотеки м. Миколаєва відбувся семінар “Осучаснення роботи бібліотеки через підвищення професійної майстерності бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти” для бібліотекарів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, участь в якому взяли і фахівці обласної бібліотеки для юнацтва.

Вітала та бажала плідної роботи учасникам семінару Т. О. Михайлюк, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Миколаївській області.

К. М. Картузов, директор Науково-педагогічної бібліотеки м. Миколаєва, у своєму виступі наголосив, що НПБ є методичним центром підтримки освітянських бібліотек.

Виступи бібліотекарів Миколаївського вищого професійного училища технологій та дизайну (І. О. Каніщева), Миколаївського професійного промислового ліцею (Л. А. Гринько), Єланецького і Арбузинського професійних аграрних ліцеїв (Т. А. Настенко, В. В. Горба) були присвячені сучасним тенденціям підвищення кваліфікації фахівців бібліотек закладів освіти, новим підходам до іміджу сучасних бібліотечних закладів та питанням забезпечення умов для активного впровадження і використання досягнень науки й ефективного бібліотечного досвіду.

Про впровадження УДК в роботу бібліотек закладів професійної (професійно-технічної) освіти в форматі “питання — відповідь” інформувала присутніх С. Л. Рагімова, завідувач відділу комплектування фонду, каталогізації документів та бібліографії обласної бібліотеки для юнацтва. Тему продовжили фахівці науково-педагогічної бібліотеки Н. В. Радутна і Н. Р. Парунакян, які звернули увагу на методичний супровід впровадження УДК в практику роботи бібліотек загальноосвітніх і професійно-технічних закладів, а також поділилися практичним досвідом своєї бібліотеки.

Всі учасники семінару отримали методичні рекомендації та інформаційні матеріали.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.