Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Бунтівний романтик Микола Хвильовий

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

13 грудня в обласній бібліотеці для юнацтва відбувся літературний вечір “Талант незвичайний і суперечливий”, присвячений 125-річчю від дня народження Миколи Хвильового, за участю учнів Миколаївського професійного суднобудівного ліцею.

Бібліотекарі відділу соціокультурної діяльності молоді Лариса Гальченко і Леся Зеленкова нагадали молоді про основні віхи біографії М. Хвильового, розповіли чимало цікавих фактів про письменника. Він був високоосвіченою людиною, люблячим батьком, завзятим мисливцем; називав себе романтиком і мріяв прожити до 150 років; цифра 13 була для Хвильового містичною: народився 13 грудня 1893 року і запланував останню главу свого життєвого роману на 13 травня 1933 року.

Розповідь бібліотекарів доповнили мультимедійна презентація “Микола Хвильовий — виклик майбутньому” та відеоролики, присвячені життєвому і творчому шляху письменника.

На завершення увазі присутніх була представлена книжкова виставка “Микола Хвильовий — романтик і лірик”, літературу з якої учні з зацікавленням переглядали.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.