Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Комунікаційний тренінг “Формула пошуку роботи: де шукати”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

28 лютого в рамках практикуму “Працевлаштування” бібліотекарі відділу “Інтернет-центр” ОБЮ провели комунікаційний тренінг “Формула пошуку роботи: де шукати” для вихованців гуртків Міської станції юних техніків міста Миколаєва.

Бібліотекар Любов Савельєва в ігровій формі познайомилася з учасниками — гуртківцями старшого шкільного віку, для яких тема працевлаштування скоро може стати дуже актуальною (а для деяких вже є такою), і поспілкувалася щодо вибору майбутніх професій.

Далі в форматі “питання-відповідь” присутні обговорили джерела для пошуку роботи: засоби масової інформації (газети, журнали, телебачення і радіо), оголошення про вакансії, центри зайнятості, кадрові агентства, особисті контакти, громадські організації, різноманітні інформаційні заходи. Особливо жваво обговорювали одне з найпопулярніших джерел інформації про роботу — інтернет. Юнаки розглянули основні канали пошуку: спеціалізовані сайти і форуми по пошуку роботи, сайти друкованих видань, кадрових агентств, рекрутингових компаній, соціальні мережі — з усіма особливостями, можливостями і небезпеками.

Експрес-діалог “Плюси і мінуси різних джерел вакансій” підвів підсумки комунікаційному тренінгу.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.