Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Тимбілдинг vs булінг

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

12 березня в обласній бібліотеці для юнацтва відбувся черговий комунікаційний тренінг “Тимбілдинг проти булінгу”, учасниками якого стали учні Миколаївського морського ліцею імені професора М. Александрова.

Модератор заходу Марина Улановська нагадала ліцеїстам, що з 16 січня 2019 року в Україні протидія булінгу закріплена на законодавчому рівні. Бібліотекар дала визначення поняттю “булінг” та запропонувала  учасникам тренінгу висловити свою точку зору щодо цієї проблеми, обговорити причини, наслідки цькування як для жертви, так і для булера. Охочих висловитися було чимало, тому обговорення пройшло жваво, емоційно і плідно. Закріпила отримані знання і підсумувала результати обміну думками гра “Покажи ситуацію”. Учні без слів демонстрували ситуацію булінгу, а їх однокласники аналізували побачене та пропонували шляхи вирішення конфлікту.

Неабиякий ентузіазм старшокласників викликали вправи з тимбілдингу. Під час гри “Кінотерапія” молодь переглянула уривки з фільмів “Воно”, “Татові знову 17”, “13 причин чому”, “Диво”, обговорювали побачені ситуації, дискутували, приходили до спільних рішень і думок. А потім визначили, чим вони схожі, а чим відмінні один від одного в ході комунікативної гри “Подібність чи відмінність”.

Підсумовуючи тренінг, ліцеїсти надали власні рекомендації щодо збереження здорової атмосфери в колективі. Отож, слід поважати один одного, бути дружніми, досягати взаєморозуміння, мати спільний культурний відпочинок, а для цього необхідна спільна хата :-), дотримуватись мушкетерського девізу (один за всіх, і всі за одного!) і, звичайно ж, робити ранкову зарядку. Ось такий лайфхак!

 

 



 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.