Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Пізнай себе — знайди роботу

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

4 квітня студенти Миколаївського політехнічного коледжу взяли участь у комунікаційному тренінгу “Формула пошуку роботи”, організованому обласною бібліотекою для юнацтва спільно з Миколаївським міським центром зайнятості. Цього разу заняття проходило за темами: “Як шукати роботу” і “Особистий PR”.


Завідувач відділу “Інтернет-центр” ОБЮ Тетяна Руснак надала студентам поради щодо пошуку роботи, і конкретизувала, як саме бібліотека може в цьому допомогти.

Заступник начальника відділу профорієнтації Ірина Миколаївна Лук’ян інформувала присутніх про сучасні послуги для молоді, котрі надає Державна служба зайнятості.

Особливу увагу було приділено питанням особистого PR. В форматі діалогу учасники тренінгу ознайомились зі структурою і правилами створення резюме. Зацікавили студентів такі сучасні форми PR, як відеорезюме, знайомство з роботодавцем через відеопрезентацію та в режимі он-лайн. Присутні погодились, що надзвичайно корисним для молоді є проект служби зайнятості “Profi-Старт” — банк резюме молодих фахівців.

На завершення тренінгу студенти переглянули кілька серій анімаційного розважально-освітнього серіалу “Пошук роботи”, де в розважальній формі пояснюється навіщо потрібно коригувати резюме під кожну вакансію і взагалі, як правильно складати це резюме, як налаштуватися і не боятися співбесіди, а також чому з різними роботодавцями потрібно працювати по-різному.

Загалом в ході комунікаційного тренінгу молодь отримала максимум інформації про те, що потрібно знати, підготувати і зробити, щоб продати свою працю вигідно.



 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.