Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Літературний тревел з Максом Кідруком

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

17 квітня учні Миколаївського морського ліцею ім. професора М. Александрова вирушили в літературний тревел “Максим Кідрук — збирач пазликів інформації”.

Разом із бібліотекарем Мариною Улановською молодь поринула в високотехнічний письменницький світ Макса Кідрука. Його творчість — феномен української масової літератури, а життя — насичене та цікаве. Побувавши більше ніж у 30 країнах світу, маючи можливість жити в Швеції, Макс повернувся в Україну, аби популяризувати літературу та науку. Бібліотекар розповіла про еволюцію письменника: тревелог — перший український технотрилер — гостросюжетні соціальні та містичні романи. Макс отримав від читачів титули “український Стівен Кінг” та “український Майкл Крайтон”.

Обговорили наступний роман Макса — “Доки світло не згасне назавжди”, який на українському ринку вперше використає доповнену реальність, під яку розробляється додаток, що міститиме, наприклад, діалоги, не прописані в романі. Також там буде можливість початитися з дівчинкою з ліфта з книги “Не озирайся і мовчи”. Це дасть можливість вийти на нову читацьку (і нечитацьку) аудиторію.

Поговорили про письменницькі інсайти, про те, як стати комерційно успішним письменником в Україні, привернули увагу до створення буктрейлерів і подивились приклади такого формату на книги “Зазирни у мої сни”, “Де немає Бога” і “Не озирайся і мовчи”.

Молодь — цільова аудиторія письменника, тому учні були в захваті від якості сучасних українських трилерів. Зацікавила юнаків і книжки Макса Кідрука з фонду бібліотеки.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.