Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Веселкове розмаїття гумору в школі-інтернаті №3

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

19 квітня в Миколаївській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів №3 відбулася смайл-зустріч “Веселкове розмаїття гумору”, організована обласною бібліотекою для юнацтва в рамках програми “Милосердя”.

Ведучий заходу, завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді Андрій Алієв, припустив, що перші гумористи з’явилися ще за часів первісного суспільства, коли стародавній художник порівняв намальованого мамонта з вождем племені. Він розповів школярам про історію створення класичних гумористичних творів: «Метаморфози, або Золотий віслюк» Апулея, «Птахи» Арістофана, «Казка бочки» Джонатана Свіфта, «Колгосп тварин» Джорджа Орвелла. Разом із учнями згадали найвідоміших українських представників “веселого” жанру — Івана Котляревського, Леоніда Глібова, Остапа Вишню, Павла Глазового та інших.



Щирим сміхом молодь відреагувала на перегляд уривків з кращих гумористичних фільмів: “Политий поливальник” братів Люм’єр, “Золота лихоманка” і “Великий диктатор” Чарлі Чапліна, “Оскар” і “Разиня” за участі Луї де Фюнеса.

Свою кмітливість та почуття гумору школярі проявили, відповідаючи на запитання веселої вікторини. Юнаки і дівчата й самі з задоволенням ділилися жартівливими життєвими історіями. Наостанок подякували організаторам заходу за своєчасний і дуже корисний сенс сміхотерапії.


 



 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.