Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Літературний вечір Ніни Шевченко

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

24 вересня в рамках циклу “Народжене в Прибужжі слово” в обласній бібліотеці для юнацтва відбувся літературний вечір Ніни Шевченко, на якому поетеса презентувала свою другу збірку поезій “Кульбабки”.
 
 
Модераторка заходу, бібліотекарка Анна Кондрацька, представила авторку і зазначила, що “Кульбабки” не випадково презентуються саме в бібліотеці для юнацтва: якраз тут Ніна Дмитрівна свого часу працювала. Цікаві біографічні штрихи ближче познайомили присутніх — вчителів-філологів із міста і області — з героїнею. Народилася майбутня поетеса в Миколаєві. Закінчила школу і одразу ж почала працювати на трансформаторному заводі. Брала участь в художній самодіяльності. Мріяла стати актрисою. В її житті було три періоди навчання: на режисерському відділенні Миколаївського культурно-освітнього училища, у Київському інституті культури за фахом бібліотечна справа та в Одеському міжнародному біблійному інституті. Пані Ніна працювала режисером, бібліотекарем, нині — поєднує творчість з роботою у Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії.
 
 
У форматі діалогу обговорили творчість і захоплення Ніни Дмитрівни. Щира і відкрита в спілкуванні поетеса розповіла про джерела творчого натхнення (її надихають і заокеанські подорожі, і поїздки в миколаївському трамваї), про  написання віршів. Поезії в авторському виконанні були наповнені особливою енергетикою, яку відчули всі присутні. А ще пані Ніна багато подорожує, займається спортом. Важливе місце в її житті посідає благодійність. Поетеса відвідує маленьких вихованців дитячого будинку, яким дарує тепло своєї душі. Вона дуже товариська, має безліч знайомих та багато друзів. З режисером Миколою Трояновим та поетом В'ячеславом Качуріним Ніну Шевченко поєднує багаторічна дружба. 
 
 
Зустріч з Ніною Шевченко була цікавою, спілкування — по-справжньому щирим, наповненим позитивними емоціями. Автограф- та фотосесія поставили не одну, а три крапки в заході, адже поетеса має чимало творчих планів, а її шанувальники очікують нових віршів і сподіваються на нові зустрічі. 
 
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.