Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти BiblioSpace — 2019

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

30 вересня, в день свого свята, Миколаївська ОБЮ відкрила двері всім-всім! Не думайте, що в дні несвяткові наші двері зачинені! Просто цього понеділка все було настіж — наші ресурси, фонди, наші серця, і, звичайно, наші двері :-) Отож, welcome to BiblioSpace — 2019!
 
 
Учні і студенти, юні і дорослі — всі наші улюблені і такі жадані читачі — вітали нас, а ми їх креативно і фахово (адже ми профі!) розважали-веселили. Кожен відділ став майданчиком спілкування, цікавих забав і активних розваг, кожен бібліотекар — справжнім шоуменом. Розваги були на будь-який смак. Разом з Андрієм Алієвим молодь зіграла у гру-відгадайку “Звідки родом бібліотека”, визначаючи, на яких світлинах зображені зарубіжні бібліотеки, а на яких вітчизняні. Оксана Криловська провела настільний книжковий квест, результати якого допомогли визначити і нагородити кращого юного краєзнавця. Анна Кондрацька пограла з гостями свята в улюблену гру всіх поколінь — “крокодила”, який, звичайно, був з літературним присмаком. Наталія Драгуновська змотивувала присутніх до когніції, зігравши з ними в гру “Древо пізнання”: учасники на різнокольорових паперових яблучках писали побажання бібліотекарям. Нам набажали “більше читачів”, “успіхів та великих звершень”, “високої зарплатні”, а ще гарного настрою, успіхів та віри в себе. Марина Петрова перевірила читацьку інтуїцію хлопців і дівчат за допомогою книжкових хітів львівського Bookforum'у. Потім всі поринули в світ популярної української музики. Очолювані Олесею Зєлєнковою юні меломани відгадували пісні за фрагментами текстів. Гра промайнула швидко, і гостям так сподобалось, що вони захотіли грати ще. Тому Леся вирішили перевірити їх на знання сучасних трендів. В нагоді стала інтерактивна гра “А ти на хайпі?”. Молодь згадала всі “хайпові” меми, флешмоби і навіть танці. Потім естафету підхопила Юлія Задеряка. Разом з нею присутні згадували екранізації найпопулярніших молодіжних книжок під час вікторини “З палітурки на екран”. Юля не лише бібліотекарка, а й спортсменка. Вона впевнена (і не безпідставно!), що в здоровому тілі — здоровий розум. Під її уважним тренерським оком наші читачі відповідали на запитання, одночасно виконуючи фізичні вправи. Фізпідготовка нормальна, ерудиція теж на належному рівні. Молодці! Поряд, у фотозоні “#ЯіКнига” творили та витворяли любителі селфитися. Їхніми світлинами під однойменним тегом одразу ж зарясніла бібліотечна сторінка в Інстаграм. Цього дня ми встигли навіть потренінгувати! До справи взялася Тетяна Руснак, яка запропонувала студентській молоді скористатися успішною формулою пошуку роботи. В форматі діалогу студенти обговорили джерела для пошуку роботи, детально розібралися з усіма особливостями, можливостями і небезпеками основних каналів пошуку: сайтів і форумів по роботі, сайтів друкованих видань, кадрових агенцій, компаній, соціальними мережами. А ще були жарти, обіймашки, солодощі і посмішки-посмішки-посмішки! Гарний був день!
 
 
 
Ви запитаєте: звідки ми беремо сили, як нам вдається бути в ресурсі, чим/ким ми надихаємося? У нас нема секретів від хороших людей. Наш лайфхак. Беріть на озброєння! Напередодні весь наш дружний колектив гарно відпочив на мальовничому морському узбережжі. Море у вересні — це фантастика! Наша улюблена Чорноморка, ми сумуватимемо за тобою. Але обіцяємо повернутися наступного року. Місце зустрічі змінити не можна. Слова, зрозуміло, не наші, але такі співзвучні з нашими почуттями!
 
 
З корабля, як кажуть, на бал. Відпочилі і загорілі представники нашої бібліотечної родини — Наталія Ткаченко (директорка), Оксана Ярмоленко (її заступниця), Андрій Алієв (завідувач відділу) і Тетяна Гервасьєва (провідна бібліотекарка) — були вшановані всією бібліотечною спільнотою області,  нагороджені почесними грамотами і відзнаками від Миколаївської ОДА і обласної ради. Цьогоріч нашу Наталію Вікторівну відзначили й на всеукраїнському рівні! Президія УБА нагородила її почесною відзнакою “За відданість бібліотечній справі”. Щиро вітаємо, пишаємося і рівняємося!
 
 
Ось таким був наш Всеукраїнський день бібліотек — 2019. Ваша МОБЮ завжди з вами. Любимо вас, працюємо для вас.
 
 
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.