Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Участь у ІІІ Всеукраїнському форумі молодіжних працівників і працівниць

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти



З 31 жовтня по 2 листопада 2019 року за ініціативи Міністерства культури, молоді та спорту України і за підтримки Програми розвитку ООН в Україні, Державного інституту сімейної та молодіжної політики, управління молоді, освіти та науки Волинської ОДА, Луцької міської ради, громадської організації “Молодіжна Платформа” у Луцьку пройшов Третій Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць.



Метою заходу було підведення підсумків п’ятирічної реалізації програми “Молодіжний працівник”, визначення стратегічних цілей подальшої її реалізації. А головною темою форуму став DIGITAL в молодіжній роботі. На форум через конкурсний відбір зареєструвалися понад 150 молодіжних працівників та працівниць, серед них і завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва Андрій Алієв.


Всеукраїнський форум проходив у найкреативнішому місці Луцька — музеї сучасного мистецтва Корсаків. На другий день учасники відвідали студентський простір “Академія розвитку СНУ”, Молодіжний простір організації “We plus”. Учасники, міжнародні експерти — Пега Моулана (Великобританія) і Андрій Павлович (Польща), представники урядових і неурядових установ у триденному нон-стоп форматі обговорили найбільш актуальні кейси молодіжної політики, проаналізували якісні показники програми, ознайомилися з останніми світовими тенденціями в молодіжній роботі, отримали корисні воркшопи з використання DIGITAL-інструментів, прослухали лекції фахівців щодо співпраці з молоддю в соціальних мережах.


Андрій Алієв один серед небагатьох отримав подарунок — повербанк з гравіруванням програми “Молодіжний працівник”. А натомість передав “Академії розвитку СНУ”, “Центру національно- патріотичного виховання м. Луцьк”, молодіжним радам Івано-Франківська, Херсону, Асоціації молодіжних центрів України для використання в роботі видання Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва — “Історія добровольчого руху від Юнацького Корпуса” і “Формування екологічної культури юнацтва”.

   

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.