Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Базовий тренінг програми “Молодіжний працівник” у Миколаєві

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

7 листопада у Миколаєві розпочався триденний базовий тренінг навчальної Програми “Молодіжний працівник”, яка вже п’ять років реалізується за підтримки Міністерства молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН, Державним інститутом сімейної та молодіжної політики. До участі були запрошені лідери та активісти, які працюють з молоддю:  службовці міського управління молодіжної політики і відділу з питань молоді та туризму управління молоді та спорту МОДА, члени УАЛ, бібліотекар з Арбузинки і навіть гостя з Кропивницької області — заступник директора Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості.

Сертифіковані тренери програми — Андрій Алієв (завідувач відділу соціокультурної діяльності молоді Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва) і Ярослав Храпський (м. Буча) — розповіли, що програма складається з трьох модулів: “Молодіжна політика і молодіжна робота”, “Громада і молодіжна робота в громаді”, “Компетенції молодіжного працівника”. Під час першого дня учасники тренінгу обговорили ключові питання: хто така молодь, що таке молодіжна політика, що таке міжсекторний підхід у молодіжній роботі, в чому суть європейського підходу до молодіжної політики.

Присутні працювали в робочих групах, створили газети-колажі, присвячені   молодіжним проблемам. У наступні два дні на них чекатиме обговорення питань активізації молодіжної роботи в громаді, компетенцій молодіжного працівника, дослідження портфоліо молодіжної роботи Ради Європи та інша цікава робота.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.