Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Рекомендуємо романи В. Гранецької і книги видавництва “Дім химер”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Співробітники Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва із великим задоволенням відвідали захід в Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці за участю засновників вінницького видавництва “Дім Химер” Вікторії Гранецької і Влада Сорда, мета яких — допомагати публікуватися саме “темним” поетам і прозаїкам.

“Дім химер” спеціалізується на книгах специфічних жанрів — фентезі, фантастика, містика, трилери, антиутопії сучасних українських авторів. Вікторія Гранецька — українська письменниця, авторка чотирьох романів, збірки поезій, книги оповідань, лауреатка літературного конкурсу “Коронація слова”. Влад Сорд – поет, прозаїк, ветеран бойових дій, автор двох поетичних книг та збірки оповідань. Збірка військово-містичних оповідань “Безодня”, заснована на реальних подіях, вже увійшла до довгого списку Книги року за версією ВВС.


Нам сподобалися і презентація, і спілкування, і буктрейлери, і особливо приємні і завзяті своєю справою гості. “Наша мета – популяризація літератури і читання загалом. У нас в Україні дуже малий відсоток людей, які читають книги. Щоб зламати цю тенденцію ми використовуємо буктрейлери під кожну книгу. До одної з книг був написаний цілий блекметал альбом, для іншої – намальована серія картин. Ми використовуємо різні мистецькі та навколомистецькі сфери, аби розширити зону впливу. І якщо ми коли-небудь знімемо серіал, хоча б за однією з книг, це буде великий прорив для популяризації читання в Україні», – поділився Влад Сорд. Тож закликаємо молодих миколаївських “темних” письменників писати і звертатися за підтримкою до видавництва, а читачів — читати, читати, читати (до речі, книги Вікторії і взагалі видавництва є в нашій бібліотеці, і тепер з автографом). І бажаємо Вікторії і Владу успішного підприємництва, цікавих авторів, міжнародного визнання, вдячних читачів і екранізацій хоча б 50% видань!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.