Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Соборна держава Україна

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

22 січня, в День Соборності України, студенти Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій завітали в ОБЮ на абетку історичної пам’яті “Соборна держава Україна”, а також зіграли у віртуальну грайку “В 10 кліків: історія України”.

Захід почався з Державного Гімну і хвилини мовчання. Потім бібліотекарка відділу соціокультурної діяльності молоді Марина Чередниченко зробила короткий історичний екскурс до подій 22 січня 1919 року, доповнений фото- і відеоматеріалами. Вона підкреслила, що цього дня 101 рік тому збулася мрія багатьох поколінь українських патріотів: було проголошено велику злуку.

У віртуальну грайку “В 10 кліків: історія України” студенти зіграли з Анною Кондрацькою, бібліотекаркою сектору медіа-освіти і творчості молоді. Присутні жваво відповідали на запитання, активно обговорювали деякі варіанти відповідей, висловлювали власну думку щодо подій та діячів української історії.

Для поглибленого вивчення подій Української революції 1917-1921 років студентам запропонували видання з фонду бібліотеки, представлені на книжковій виставці “Де зберігається вся правда про події доленосні”.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.