Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти м. Кіровоград. Хроніки конференції. День перший

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Перша частина першого дня конференції проходила на базі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О. М. Бойченка.
 
 
 
Савенко Л.М., директор Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М. Бойченка відкрила Всеукраїнську науково-практичну конференцію.
 
 
 
 
 
Овчаренко Н. Ю., начальник управління культури і туризму Кіровоградської облдержадміністрації. Доповідь “Кіровоградщина — перлина степу: культурний портрет”.
 
 

 
 
Саприкін Г. А., директор Державного закладу “Державна бібліотека України для юнацтва” привітав учасників конференції.
 
 
 
 
 
 
Останній В.М., заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді Кіровоградської облдержадміністрації. Доповідь “Пріоритетні питання та стратегії розвитку державної молодіжної політики в регіоні”.
 
 
Шатна Л.Ф., начальник відділу управління освіти і науки Каіровоградської облдержадміністрації. Доповідь “Місце і роль юнацьких бібліотек у вирішенні основних завдань в освітньому процесі”.
 
 
 
 
Кадук З.М., голова Кіровоградського обласного комітету профспілки працівників культури України. Доповідь “Захист працівників культури: зміни в законодавстві”.
 
 
Волохін О.М., головний інженер відділу автоматизації Кіровоградської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І. Чижевського. Доповідь “Бібліотеки на порозі глобальних перетворень: сумнівні перспективи або чи готові ми до перевтілення книги?”

 
 
 
 
 
Друга частина пройшла в Центральній бібліотеці Новоукраїнського району. Новоукраїнська земля зустріла нас хлібом з сіллю і піснями.
 
 
 
 
 
Козловська Т.М., директор Новоукраїнської ЦРБ Кіровоградської області привітала гостей з усієї України в гарному куточку Кіровоградщини і познайомила з досягненнями Центральної бібліотеки.

 
 
 
Степаненко Н.А., заступник голови Новоукраїнської райдержадміністрації. Доповідь “Новоукраїнщина: погляд в сьогодення”
 
 
 
 
 
 
Бондар А.А., начальник відділу культури і туризму Новоукраїнської райдержадміністрації презентував роботу закладів культури району і вразив до глибини дущі гостей, заспівав пісню “Квіти”.
 
 
 
Каєнко О.В., президент клубу інтелектуальної творчості розповів про розвиток інтелектуального руху Новоукраїнщини.

 
 
 
 
 
 
 
Сава Т. А., заступник директора з виховної роботи дитячої художньої школи, керівник гуртка “Оберіг” зі своїми учнями провела Майстер-клас по виготовленню оберегів. Гості, розділившись на п’ять команд, продемонстрували свої творчі здібності: за допомогою квітів, рослин, зернових культур і багато чого іншого намагалися створити картини, зі звичних пляшок — шедеври, а з картону — обереги.
 
 
 
 
 
 
Наприкінці першого дня конференції на згадку про зустріч гості посадили біля бібліотеки молоденьку калину, пообіцявши приїхати через рік знову на Новоукраїнську землю.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.