Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти “Весняне натхнення” Дар’ї Мовчан презентоване в Молодіжному просторі

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

15 березня в Молодіжному просторі обласної бібліотеки для юнацтва відкрилась художня виставка “Весняне натхнення” молодої художниці Дар'ї Мовчан.

Привітати молоду художницю з дебютом прийшли багато друзів, одногрупників, а також її родина. Дар'я була рада всім, хто забажав познайомитися з її творчістю, і розповіла, що полюбляє малювати з дитинства. Її завжди приваблювала краса природи, через яку вона відчувала енергію, що наповнювала світ змістом. Зробивши перші кроки в живописі в Миколаївській художній школі, де у дітей, перш за все, розвивають фантазію та креативність, Дар'я продовжила навчання у Національному університеті кораблебудування ім. адмірала Макарова за спеціальністю “Дизайн інтер'єру малих суден”. Деякий час працювала дизайнером інтер'єрів у дизайнерському бюро “Антураж”, та ніколи не припиняла створювати картини, постійно освоюючи нові техніки малювання. У її арсеналі — масло, туш, акварель.

Дар'я Мовчан — багатогранна творча особистість, щаслива дружина й матуся. Разом з чоловіком вони виховують чотирьох дітей. Після народження третьої дитини, через проблеми у спині, стала займатися йогою, з часом стала тренером та створила клуб “Йога Дар”, який став місцем розвитку духовності та творчості.

Дар’я продовжує писати свої картини, які розкривають її світосприйняття, розуміння жінки та її долі. Як розповіла художниця, іноді ідеї нової картини виникають у неї суцільними образами, іноді рука просто йде за лінією, а інколи з розрізнених плям виникають образи. Так було зі “Совою”, яка нікого не залишила байдужими.

Виставка діятиме до 15 квітня. Запрошуємо всіх відкрити для себе “Весняне натхнення” Дар'ї Мовчан.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.