Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти м. Кіровоград. Хроніки конференції. День третій

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Третій день Всеукраїнської науково-практичної конференції було присвячено аналізу соціологічних досліджень, які проводили обласні юнацькі та молодіжні бібліотеки; використанню соціальних мереж (Вконтакті, Facebook, Twitter,  YouTube, Blogger) бібліотеками, а саме в рекламуванні бібліотечних послуг, проведенні віртуальних екскурсій, залученні читачів до бібліотек; ознайомленню з бібліографічною продукцією, яку вже протягом 35 років видає Державна бібліотека України для юнацтва; вивченню досвіду роботи Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва як методичного центру для юнацьких підрозділів бібліотек Миколаївщини.

 

 Сопова Т.П., заступник директора з наукової роботи Державного закладу «Державна бібліотека України для юнацтва». Доповідь “Читання юнацтва крізь призму дослідницької діяльності бібліотек для юнацтва та молоді”.

 

 

 

Якушко Т.О., заступник директора по роботі з електронними ресурсами Державного закладу «Державна бібліотека України для юнацтва». Доповідь “Веб 2.0 для процесів самореалізації користувачів та професійної бібліотечної громади”.

 

 

 

 

Гуцул Н.І., завідуюча відділом інформаційно-бібліографічної роботи  Державного закладу «Державна бібліотека України для юнацтва».

 

 

 

 

 

 

Тетяна Павлівна Сопова подякувала господині — Ларисі Миколаївні Савенко і всім директорам обласних бібліотек для юнацтва та молоді за плідну роботу.

Животовська В.Г., заступник начальника управління культури і туризму Кіровоградської облдержадміністрації урочисто вручила Ларисі Миколаївні Почесну Грамоту від Міністерства культури і туризму колективу Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва за професійний внесок у розвиток бібліотечної справи

 

kir_4 kir_4 kir_4 kir_4 kir_4 kir_4 kir_4 kir_4

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.