Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти #Залишайсявдома. Гаррі Поттер, Книга-мандрівка і Docudays UA онлайн

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

Миколаївська обласна бібліотека для юнацтва підготувала для вас нову підборку цікавих подій онлайн.

Джоан Роулінг запустила безкоштовний розважальний портал «Гаррі Поттер вдома» (Harry Potter At Home), аби допомогти дітям легше пережити карантин. Тут є загадки, вікторини, головоломки, розважальні статті, майстер-класи з малювання чарівних істот та багато іншого.


«Книга-мандрівка. Україна» — унікальний український мультсеріал, створений на основі бестселера «Книга-мандрівка. Україна» від креативної агенції Green Penguin Media. Проєкт «Книга-мандрівка» створює анімаційні фільми про Україну й відомих українців, об’єкти та події, не завжди добре знані нами. Персонажі, історії та відкриття ожили в українському YouTube, щоб про них дізналися дорослі і діти. Цікаво, корисно і багато гумору. А нова остання робота команди — про коронавірус, хай йому грець )

У зв'язку з обмеженнями на проведення масових заходів, які діють в Україні на час карантину, 17-ий фестиваль документального кіно Docudays UA вперше відбудеться в онлайн-форматі. Понад 50 стрічок будуть доступні з 24 квітня до 10-го травня на платформі DOCU/SPACE. Цьогоріч до нього зможе долучитись вся Україна, а всі кінопокази та онлайн-трансляції будуть безкоштовними. Також бажаючі зможуть зареєструватися для дистанційного спілкування з «книгами» в Живій бібліотеці. А підлітки з різних куточків України зможуть взяти участь в Онлайн-студії документального кіно, де під менторством документальних режисерів вони створюватимуть у DOCU/ТАБОРІ власні документальні стрічки про життя на карантині. 17-й Docudays UA присвячений темі дорослішання.

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.