Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Літературний ринг “Українське слово проситься до тебе”

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

За останні кілька років можна помітити збільшення інтересу до української книги, особливо з боку молодих читачів. Проте їм важко зорієнтуватися у морі сучасних українських видань. І тут у нагоді стане програма по популяризації української літератури “Барви українського слова”, яка запроваджена в обласній бібліотеці для юнацтва і покликана допомогти молоді познайомитися з творчістю відомих і нових українських письменників.

В рамках цієї програми в гуртожитку Миколаївського професійного суднобудівного ліцею відбувся літературний ринг “Українське слово проситься до тебе”, заочними учасниками якого стали Юрій Андрухович, Сергій Жадан і Ірен Роздобудько.

Працівники обласної бібліотеки для юнацтва Лариса Гальченко і Оксана Ширяк  розповіли про творчість цих сучасних письменників. У представленому бібліотекарями огляді їх творчого доробку висвітлені різноманітність сюжетів, жанрів, глибина розкриття життєвих колізій. Твори цих письменників читаються дуже легко, написані гарною українською мовою.

В кінці заходу учні ліцею з цікавістю переглядали запропоновані книжки цих письменників.

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.