Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Січневий турнір гри «Що? Де? Коли?»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

31 січня учасники Школи ерудитів «Ігри інтелекту» знову змагалися в обласній бібліотеці для юнацтва. Миколаївські знавці відіграли черговий пакет з 45-ти запитань на залік кубку області з «Що? Де? Коли?».
Традиційно різноманітним був діапазон тематик і запитань. Що поєднує матір драконів Данерис Таргарієн (персонаж циклу романів Джорджа Мартіна «Пісня льоду й полум'я») з ДНК та РНК? Чому один із польських районів, про який згадує письменник Чеслав Мілош, отримав неофіційну назву «Казахстан»? Що означає слово «санта-кляуза»? З якою героїнею циклу романів Дж. К. Ролінг про Гаррі Поттера порівняли одного разу королеву Єлизавету IІ?..
 
Лише однієї правильної відповіді не вистачило досвідченій «Каіссі», аби поділити перше місце з «Fen-Х». А «команді-капітану» «Альфа» бракувало двох балів, щоб взяти бронзу разом із командою «Більше одного». Втім, це не вплинуло на загальну позитивну атмосферу і гарний настрій гравців, і вони радо пристали на запрошення ведучого, завідувача відділу соціокультурної діяльності молоді ОБЮ Андрія Алієва, взяти участь в наступних змаганнях Школи ерудитів.
 
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.