Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти СмакBook від УІК: дегустація новинок від видавництва «САМІТ-КНИГА»

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

23 березня в межах проєкту СмакBook від УІК відбулась онлайн-презентація київського видавництва «САМІТ-КНИГА». Про новинки з видавничої скриньки розповідав співзасновник видавництва Ігор Степурін.

Пан Ігор розповів, що видавництво існує вже 25 років і встановило декілька рекордів України. Так, «Перша кулінарна книга» відомого телекулінара Ектора Хіменеса-Браво вийшла найбільшим тиражем – 400 тисяч екземплярів (!), а найбільший наклад, проданий за один вікенд, – 2064 примірники автобіографічної книжки українського бізнесмена Гаріка Корогодського «Как потратить миллион, которого нет, и другие истории еврейского мальчика».

Ігор Миколайович презентував цікаві новинки від «САМІТ-КНИГИ». Почав із книг, що вийшли з-під журналістського пера. Це «Часи сновидінь» Мстислава Чернова – українського кореспондента «Associated Press», який працював у багатьох гарячих точках. Його новий роман – про кохання на тлі військових подій на сході України. А також зовсім інша «История (Не) известного журналиста» Володимира Бірюкова. Це коротка проза, в якій зібрані цікаві, барвисті історії, пов’язані з професійною діяльністю автора. В книгу потрапили відомі зірки шоу-бізу, театру, кіно. Читацькі форуми вже рясніють захопленими відгуками і очікуванням продовження розповіді про пригоди молодого журналіста.

Приємною несподіванкою стала розповідь про вихід в світ книги нашого земляка, письменника Віталія Рогожі «Сузір’я Аркасів-Богдановичів».

Новинками потішили читачів і письменниці. «САМІТ-КНИГА» видала нову збірку про кохання Ірини Говорухи «Метель, капель и акварель». Книжки цієї відомої письменниці і блогерки так швидко розкуповуються, що нові твори видаються тиражем по 3000 екземплярів. Авторка збірки інтимної лірики «Русла зап’ясть» Ольга Ольхова, на думку пана Ігоря, заслуговує на найпрестижніші літературні премії. Олександра Шульгіна, переможниця першого сезону проєкту «Холостяк», пропонує жінкам книгу-практикум «Инструкция щасливой женщины. Я у себя одна. Путь к себе любимой: три шага». А Bad Mama в «IMAGO» навпаки не дає конкретних інструкцій, як знайти і полюбити себе, але точно розкаже, що необхідно подолати і прийняти на цьому шляху.

Разом з нами новинки від «САМІТ-КНИГИ» дегустували колеги з обласної бібліотеки для дітей імені В. О. Лягіна, а також бібліотекарі з Первомайська, Арбузинки, Братського та Снігурівки. Дякуємо, що долучаєтесь!

Щира дяка пану Ігорю за цікаву зустріч! Ви надихаєте на читання!


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.