Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Основи медіаграмотності для молоді. Тренінг 4

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

27 квітня в межах циклу «Основи медіаграмотності для молоді» відбувся четвертий онлайн-тренінг, присвячений безпеці у соціальних мережах.
Бібліотекарка відділу соціокультурної діяльності молоді Валентина Гавришко розповіла учням Першої української гімназії імені Миколи Аркаса, як захистити себе від кібербулінгу. Насамперед уточнила основні критерії захисту (як правильно налаштовувати власні акаунти), розповіла куди звертатися в разі отримання погроз та шантажу в соціальних мережах, пояснила чому велика кількість інформаційних платформ ігнорує факт існування кібербулінгу, а деякі навіть використовують його  як метод просування акаунтів. 
 
Учасники тренінгу розповідали про випадки, коли їм доводилося бути свідками булінгу в соціальних мережах. Проаналізувавши ці ситуації, гімназисти чітко визначили основні причини подібної поведінки в інтернеті та закріпили в пам’яті алгоритм протидії.
 
Після закінчення тренінгу чат ряснів позитивними коментарями. Молодь дякувала Валентині за корисну й актуальну інформацію. 
 
 
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.