Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Презентація колективної монографії, присвяченої аргументаційній комунікації журналістів-розслідувачів

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

21 травня в Миколаївській обласній бібліотеці для юнацтва відбулась  презентація колективної монографії  “Challenges and achievements of European countries in the area of philological researches”, присвяченої аргументаційній комунікації журналістів-розслідувачів, виданої у Венеціанському університеті (Італія).

Модераторка заходу, бібліотекарка Анна Кондрацька, представила спікерку заходу — Стєкольщикову Валентину Андріївну, співавторку наукового видання, журналістку, кандидатку наук із соціальних комунікацій, завідувачку кафедри журналістики та філології Міжнародного класичного університету ім. Пилипа Орлика. В її науковому доробку — близько 300 публікацій у фахових та періодичних виданнях України і світу. Презентоване видання є першою монографією, над якою Валентина Андріївна працювала в складі колективу авторів.

Науковиця розповіла присутнім студентам Міжнародного класичного університету ім. Пилипа Орлика про виникнення ідеї створення монографії, детально зупинилася на основних етапах її підготовки, акцентувала на особливостях написання наукових видань.


У форматі діалогу вияснили, чим відрізняється наукова журналістика від інших наук, а письменник від науковця, що надихає і допомагає в роботі над науковими працями, як вплинув карантин на діяльність. Валентина Андріївна  поділилась лайфхаком, як успішно поєднати викладання, наукову діяльність, родину і творчість. Виявляється, що сім років в шухляді чекає свого часу роман “Коли достигає виноград”. Сподіваємось, Валентина Андріївна наважиться його опублікувати і будемо раді презентувати широкому читацькому загалу її першу художню пробу пера. Вона зізналась, що періодично перечитує “Тигролови” Івана Багряного, повсякчас відкриваючи в романі нові сенси. У найближчих планах — завершення другої монографії.

Студенти подякували за інформативну, корисну та гарно організовану презентацію.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.