Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Слухачі довгострокового семінару-практикуму отримали сертифікати!

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

28 травня завершився довгостроковий семінар-практикум для спеціалістів міських та обласних бібліотек міста Миколаєва з теми “Робота з цифровими зображеннями та використання програми Adobe Photoshop в бібліотечній справі”.

Курси були організовані Відділенням підвищення кваліфікації та заочного навчання Миколаївського фахового коледжу культури і мистецтв  (завідуюча — Т. Є. Чернявська) за наказом управління культури, національностей та релігій Миколаївської ОДА від 23.02.21 №9 “Про організацію та проведення довгострокового семінару практикуму з інноваційної освіти для спеціалістів обласних та міських бібліотек”. 21 працівник МОБЮ, МОДБ ім. В. Лягіна, Миколаївської ОУНБ, ЦМБ для дітей ім. Ш. Кобера і В.Хоменка, ЦБС для дорослих м. Миколаєва пройшли навчання з 2 по 24 березня та з 5 по 28 травня 2021 року на базі коледжу та Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва.

Бібліотечні фахівці під керівництвом викладачів коледжу Олександра Рачкова та Михайла Кондратюка опанували використання автоматичних та творчих режимів налаштування фотокамери, основні види освітлення та роботу зі світлом, з корекцією кольору, викривлення та експозицію. Ознайомилися з
основами предметної фотографії та використанням репортажної фотозйомки під час бібліотечних подій. Навчилися працювати з інтерфейсом програми Adobe Photoshop, вирізати та доопрацювати зображення. Завзято практикувалися на різних локаціях та з використанням різних фотокамер, сумлінно виконували домашні завдання. А підтвердження високого рівня отриманих знань засвідчено Сертифікатами. Впевнені, що всі слухачі використають практичні навички в інтересах своїх бібліотек та їхньої ефективної промоції!

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.