Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Етнографічна грайка і смішинкові перегони на бібліотечному майданчику

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

15 липня на бібліотечному майданчику в Манганарівському сквері вирували емоції, адже одразу два цікавезних заходи – етнографічну грайку і смішинкові перегони – провели бібліотекарі для своїх маленьких і дорослих друзів.

Запропоновані пані Анною запитання народознавчого лото стосувалися літніх народно-обрядових свят. Приємно, що містяни багато знають про народні свята (Трійцю, Петрів день), а ще чимало нового дізналися про призабуті нині свята Лади, Ярила, Громові свята і давні звичаї Клечання, Водіння тополі, святкування Івана Купала. Приємним бонусом для всезнайок стала легенда про загадкову квітку папороті, розказана бібліотекаркою, а також цікава народознавча література.

Маленькі завсідники бібліотечного майданчика полюбляють малювати, тому радо взялися за кольорові олівці, аби яскравими барвами розфарбовувати українські віночки. Поки тривав творчий процес, бібліотекарка розповіла малечі: скільки трав має містити купальський віночок, яких саме і що кожна з них символізує.

Аби розім’ятися і повеселитись, підлітки і малеча пристали на запросини панни Олександри взяти участь у смішинкових перегонах «Поділися усмішкою з другом». Діти виконували різноманітні завдання на швидкість: малювали смайлики, відгадували загадки, читали веселі скоромовки, а також гортали книжки, читали вірші, милувались яскравими ілюстраціями.


Відпочили на славу. Награлись і насміялись. До нових зустрічей на бібліотечному майданчику!

 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.