Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Інтелектуальний герць між дев’ятикласниками

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

23 вересня відбувся інтелектуальний герць між учнями 9-х класів Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6, організований обласною бібліотекою для юнацтва в межах Школи ерудитів “Ігри інтелекту”. 
Запитання, підготовлені організаторками — бібліотекарками Олександрою  Бережною, Анною Мороз і Валентиною Гавришко — були присвячені мистецтву минулого і сьогодення. 
 
Команди грали в цікаві візуальні ігри, під час яких відгадували назви найзнаменитіших картин і їх авторів, за емодзі визначали відомі фільми, а також пригадували пам’ятки мистецтва давнього світу. Більшість команд відповідали правильно, особливо потішили гарними знаннями про кращі зразки світового образотворчого мистецтва. В підсумку найбільшу кількість балів отримала команда “Чіна”. Вітаємо юних мистецтвознавців!
 
І традиційно пропонуємо перевірити себе. Відповідайте в коментарях. Успіхів!
 
1. Цим ім’ям називають королеву поп-музики. Рафаель назвав її Сикстинською. Тиціан зобразив її з кроликом, а Леонардо да Вінчі — з квіткою. Хто ВОНА?
 
2. Ця картина написана російським художником, прізвище якого асоціюється у багатьох з ріпкою. Вона існує в двох авторських варіантах та сповнена народного гумору, адже там висміюють ЙОГО. Назвіть автора та назву картини.
 
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.