Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Комунікаційний тренінг для студентів будівельного коледжу

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

11 жовтня у відділі “Інтернет-центр” обласної бібліотеки для юнацтва відбувся комунікаційний тренінг “Обережно: кібербулінг — загроза ХХІ століття” для студентів Миколаївського будівельного фахового коледжу КНУБА.

Завідувачка відділу Тетяна Руснак разом із присутніми згадали поняття “кібербулінг”, обговорили форми, види онлайн-цькування та відповідальність за вчинення кібербулінгу, міркували про ефективну профілактику і шляхи подолання цього небезпечного явища.

Бібліотекарка ознайомила молодь з порталом “Дія. Цифрова освіта”, порекомендувала переглянути 4-серійний освітній серіал “Про кібербулінг для підлітків”, в якому багато корисної інформації про прояви, причини та потенційні наслідки онлайн-цькування, а також дієві поради, як припинити знущання і що робити, якщо хтось із друзів став жертвою кібербулінгу.

У разі необхідності можна звертатися за підтримкою на Національну гарячу лінію для дітей та молоді — 0 800 500 225 (з мобільного або стаціонарного телефону) або 116 111 (з мобільного).



 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.