Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Студентам — про кібербулінг

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

19 жовтня студенти Миколаївського будівельного фахового коледжу КНУБА стали учасниками чергового комунікаційного тренінгу “Обережно кібербулінг — загроза ХХІ століття”, організованого обласною бібліотекою для юнацтва за участі інспекторів відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Миколаївської області.


Завідувачка відділу “Інтернет-центр” Тетяна Руснак зауважила, що наразі гостро постала проблема зростання насильства в мережі, пов’язана, серед іншого, з пандемією COVID-19, під час якої підлітки почали більше часу проводити онлайн і стали ще більш вразливими для негативного впливу кіберцькування. Бібліотекарка порадила для перегляду освітній серіал “Про кібербулінг для підлітків”, а також порекомендувала користуватися порталом “Дія. Цифрова освіта”, щоб покращувати свої цифрові навички.



Начальник відділу зв'язків з громадськістю Управління патрульної поліції в Миколаївської області Юлія Рябокінь та інспектор поліції Юлія Яковенко запропонували молоді подивитися на кібербулінг зі сторони закону, детально зупинились на причинах та наслідках онлайн-цькування, розглянули шляхи запобігання та надали поради, як припинити образи.

Під час тренінгу студенти переглянули кілька тематичних відео, разом обговорили висвітлені ситуації. Молодь подякувала організаторам і запрошеним гостям за корисну і важливу інформацію.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.