Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Щорічні зустрічі мереж ЄС в Україні — 2021

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

18-19 листопада 2021 року відбулись Щорічні зустрічі мереж ЄС в Україні. Через карантинні обмеження було обрано змішаний формат зустрічей: масові онлайн-зустрічі та офлайн-зустрічі декількох груп мереж ЄС. В онлайні до заходу долучилась бібліотекарка сектору медіа-освіти і творчості МОБЮ Анна Кондрацька.
Захід складався з двох робочих днів. У день відкриття перед учасниками виступили поважні спікери і експерти, серед яких — заступник голови Представництва ЄС в Україні Ремі Дюфло і радниця з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова.
Під час другої частини заходів учасники в онлайн-форматі презентували кращі практики проведення заходів на європейську тематику. Виступ фахівчині Миколаївської ОБЮ був присвячений створенню онлайн-ігор з європейської тематики. Анна Кондрацька вказала на необхідність сучасним бібліотекам створювати власний якісний медіапродукт – тематичні онлайнові ігри,  ознайомила присутніх з інтерактивним контентом на сайті бібліотеки — розділом “Ігромікс”, а також запропонувала в ігровій формі розшифрувати назви країн Європи, впізнати їх за контурами, більше дізнатися про традиції та кухню європейців, віртуально відвідати незвичайні музеї Європи. Відповідаючи на запитання, бібліотекарка розповіла, які платформи використовує для створення онлайн-ігор, поділилась досвідом проведення інтерактивних турнірів.
 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.