Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Твоє покликання — престижна професія. Бібліотекар

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

23 грудня бібліотекарі відділу «Інтернет-центр» МОБЮ провели для старшокласників  Надбузької ЗОШ І-II ступенів практичний тренінг «Твоє покликання — престижна професія». Про специфіку і перспективи професії бібліотекаря в сучасному суспільстві розповіла молода фахівчиня Владлена Смолинська.

Спікерка завважила, що за останні роки вимоги до професії бібліотекаря суттєво змінилися. Однак уявлення про бібліотеку та бібліотекарів часто не відповідають дійсності. Метою тренінгу якраз і було розвіяти існуючі невірні уявлення та показати живе наповнення бібліотечної роботи і її перспективи.

Відверта розповідь молодої фахівчині про свій досвід роботи, про проблеми, з якими вона стикалась, та міркування про методи зацікавлення молоді читанням, книгою і бібліотекою сприймалася з інтересом і викликала багато запитань. Найбільше зацікавили учнів сучасні бібліотечні форми роботи, можливості культурного дозвілля, онлайн-навчання, інформаційні послуги бібліотеки.

Наприкінці зустрічі юнаки були переконані: бібліотека – це цікаве сучасне місце застосування творчих можливостей та перспектив молодої людини, яка обирає свою майбутню професію.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.