Головна | Афіша | E-FreeLibrary | Каталог | Блог | Контакти
Головна Події та новини Фотофакти Молодь україномовна! Вебдайджест 2

Рейтинг пользователей: / 0
ХудшийЛучший 

Події та новини - Фотофакти

14 лютого у відділі “Інтернет-центр” ОБЮ відбувся другий захід із циклу “Молодь україномовна!”.

Присутні ознайомились з проєктом “Читомо” — порталом про культуру читання і мистецтво книговидання, з його структурою, рубриками і матеріалами. З зацікавленням переглянули на сайті дитячі та підліткові книжки 2021 року, які “Читомо” радить прочитати, а також дізналися, що цікавого готують видавці у 2022-му. Це і пізнавальні книжки про екологію, фізіологію, і художня література, і розважальні видання для книголюбів різного віку.

Із матеріалів порталу підлітки дізнались про діяльність і програми Українського інституту книги, серед завдань якого — популяризація і підтримка читання та бібліотек. Два роки поспіль завдяки Програмі поповнення фондів публічних бібліотек від УІК Миколаївська ОБЮ отримала майже півтори тисячі книжок українських та зарубіжних авторів. Тож кожен може знайти у цій різноманітності щось для себе.

Також бібліотекарки запропонували юним поціновувачам книжок і читання ознайомитись із журналом “Українська мова і література в школах України”, в якому, крім методичних матеріалів для педагогів, представлені статті для всіх, хто самостійно вдосконалює своє мовлення і знання з української літератури.


 

Добавьтe Ваш комментарий

Ваше имя (псевдоним):
Комментарий:
Цікава стаття? Поділися нею з іншими:


RSS-підписка

Підписка на публікації

Введіть ваш email:

Delivered by FeedBurner


Прозорро - публічні закупівлі

Я МАЮ ПРАВО!

Единая страна!
.